Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Παρέμβαση για την κατασκήνωση στο Αλεποχώρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρέμβαση για την κατασκήνωση στο Αλεποχώρι έκανε με ανακοίνωσή της η παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” εξαπολύοντας πυρά προς τη δημοτική αρχή.

Αναλυτικά στο κείμενο αναφέρει: “Ενώ η δημοτική αρχή στα λόγια και με ανακοινώσεις για προσλήψεις προσωπικού διατείνεται πως επιτέλους (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ) η κατασκήνωση του Δήμου θα υποδεχθεί τα παιδιά της πόλης μας, η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στο κατά πόσο αυτό είναι εφικτό.

Παρά το γεγονός ότι 2 μήνες μετά την κλοπή και τις καταστροφές και την απ΄ευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος ύψους 100.000 ευρώ περίπου για την αποκατάσταση των ζημιών ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. Η πυρόσβεση, οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις διαλυμένες , οι ηλιακοί θερμοσίφωνες κατεστραμμένοι, οι μονάδες κλιματισμού λείπουν, σπασμένες πόρτες, κατεστραμμένα μπάνια κλπ.

Έχουν αναγγείλει έναρξη 1ης περιόδου 20 Ιουνίου.

 

 

Η ανευθυνότητα της Δημάρχου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου απέναντι στις υποχρεώσεις τους και η αναλγησία τους απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειές τους τείνει να αποβεί μοιραία για μια ακόμη χρονιά.

Τους προειδοποιούμε μην τολμήσουν να επαναλάβουν φτηνές δικαιολογίες (όπως δεν βρέθηκε γιατρός ή μάγειρας) για να καλύψουν την ανικανότητά τους.

Θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη και θα είναι υπόλογοι απέναντι στον Ιωνιώτικο λαό.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ