Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και πολλή μουσική στην κοπή πίτας του ΚΥΚΛΟΥ Νέας Ιωνίας [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια διαφορετική εκδήλωση κοπής πίτας από τις άλλες έλαβε χώρα το απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, καθώς η Εταιρία Φιλοσοφικών, Πολιτιστικών και Ιστορικών Ερευνών “ΚΥΚΛΟΣ” υποδέχτηκε το 2020 με το έθιμο αυτό.

Πλήθος πολιτών της Νέας Ιωνίας και όχι μόνο, κατέφτασαν και είχαν την τύχη να ακούσουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις αναφορικά με το έργο του ΚΥΚΛΟΥ, από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, και φυσικά από τον κ. Βάσο Βογιατζόγλου, γιατρό, φιλόσοφο, ποιητή και ιδρυτή του ΚΥΚΛΟΥ.

Ο κ. Βογιατζόγλου μάλιστα έδωσε μια γεύση στους παρευρισκομένους από τα μαθήματα που παραδίδει και στους μαθητές του, μιλώντας για την πρακτική φιλοσοφία και έννοιες όπως η αλήθεια, η γνώση και η ευτυχία, κάνοντας και ιδιαίτερη μνεία στον Θεό.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η τέλεση του αγιασμού της βασιλειόπιτας από τον Αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνο, και η κοπή της από τον “δάσκαλο”.

Τέλος, η ευχάριστη βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τον γνωστό τραγουδιστή και μαθητή του ΚΥΚΛΟΥ, Γρηγόρη Πετράκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ