Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

ΕΑΕ: Στενή συνεργασία του Ενιαίου Παραρτήματος ΝΙΦΗΜ με το “Αγία Όλγα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση εργασίες πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο Δ.Σ. του Ενιαίου Παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της ΕΑΕ και του Διοικητή του Κωνσταντινοπουλείου Νοσοκομείου “Αγία Όλγα” για προγραμματισμό δράσεων και προληπτικών εξετάσεων υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την παράδοση μασκών προστασίας στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο Αγία Όλγα προσφορά της Ε.Α.Ε ακολούθησε προγραμματισμένη επίσκεψη στα γραφεία της Διοίκησης της προέδρου του Ενιαίου παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της Ε.Α.Ε  κ.Ελισσάβετ Γεωργιάδου και της ειδικής Γραμματέως κ. Μαρίας Στασινοπουλου με τον Διοικητή του Γ.Ν .Κωνσταντοπούλειο Αγία Όλγα κ. Πρίφτη Χαράλαμπο στην οποία παρευρέθηκε και η Διευθύντρια της Μαιευτικής -γυναικολογικής κλινικής κ. Μπακαλιάνου Κωνσταντίνα.

Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο κατά τον οποίο κατατέθηκαν προτάσεις και απόψεις με στόχο την συνεργασία και προγραμματισμό δράσεων πρόληψης υγείας αποφασίστηκε από κοινού:

1) Η διοργάνωση ενημερωτικών  επιστημονικών καταρχήν διαδικτυακών  ομιλιών  από το εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό των κλινικών του Νοσοκομείου

2) Η καθιέρωση εβδομάδας προληπτικών εξετάσεων υγείας κύρια για τον καρκίνο

3) Η καθιέρωση κάθε χρόνο ημέρας αιμοδοσίας τον μήνα Μάιο για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών του Νοσοκομείου στη μνήμη των αείμνηστου Παναγιώτη Βλασσα Αντιδημάρχου Κοινωνικής προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας Προέδρου της Ίριδας και Αντιπροέδρου του Ενιαίου Παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της Ε.Α.Ε  καθώς επίσης και του αείμνηστου Μαγκαναδέλη Βασιλείου, εκδότη.

Τέλος αποφασίστηκε η συνέχεια του διαλόγου και της επικοινωνίας μας για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων με την επιστημονική συμβολή και της κ Μπακαλιάνου Κωνσταντίνας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ