Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Δ.Σ. Νέας Ιωνίας: “Ηλεκτρισμένη” ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Πρόεδρο και δημοτική αρχή

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 24/5 το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας.

Σε μια συνεδρίαση που διήρκησε όχι μια, όχι δύο, αλλά σχεδόν 8 ολόκληρες ώρες, συζητήθηκαν θέματα όπως η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος, αλλά και η μετατροπή του 3ου Δημοτικού Σχολείου σε Πειραματικό.

Ωστόσο, κάποια στιγμή το κλίμα έγινε κάπως “βαρύ” όταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” κ. Π. Μανούρη, ο ίδιος χρησιμοποίησε την έκφραση “βελάζουν” μιλώντας για μέλη της δημοτικής αρχής.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Κ. Κουλούρης έσπευσε να του ζητήσει να αποσύρει την έκφραση τη στιγμή που η Δήμαρχος κα Δ. Θωμαΐδου αντέδρασε και απευθυνόμενη στον Πρόεδρο ρώτησε πώς επιτρέπει τέτοιες εκφράσεις.

Μετά από μια μικρή στιχομυθία μεταξύ του κ. Μανούρη και της κας Θωμαΐδου και με το κλείσιμο της τοποθέτησης του πρώτου, ο Πρόεδρος πήρε το λόγο και απευθυνόμενος στη δημοτική αρχή και ειδικότερα στη Δήμαρχο ανέφερε τα εξής: “Πρώτα απ’ όλα δεν θέλω να με ξαναδιακόψετε. […] Δεύτερον έχω επιλέξει συνειδητά, να μην επεμβαίνω στα θέματα της δημοτικής αρχής. Εκτός από 2-3 θέματα που είναι θέματα αρχής και πολιτικά θέματα για μένα, σε υπηρεσιακά θέματα ψηφίζω όλα τα θέματα της δημοτικής αρχής, με συνειδητή επιλογή να μην επεμβαίνω στο έργο σας. Σε εσάς και στην παρέα σας. Σταματήστε λοιπόν να κάνετε παρέμβαση στο έργο μου, γιατί ξέρετε ότι αν αρχίσω κι εγώ να ασχολούμαι με τη δημοτική αρχή δεν ξέρω που θα φτάσουμε. Και το λέω ανοιχτά στο ΔΣ, γιατί στο ΔΣ έχετε κάνει ανοιχτά παρέμβαση τόσο εσείς, όσο και οι συνεργάτες σας, που δεν ξέρω τι ζυμώσεις τραβάτε εκεί μέσα. Ηρεμήστε λοιπόν και μην επεμβαίνετε στο έργο μου, γιατί δεν το ξέρετε κιόλας.”

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ