Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Διαπρέπει το τμήμα Σκακιού της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το τμήμα Σκακιού της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας κοντά στη νεολαία και τον αθλητισμό, συνεχίζει σταθερά αλλά ανοδικά την πορεία της.

Α) Συμμετείχε στα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2023, που πραγματοποιήθηκαν στο Περιστέρι για ηλικίες 8, 10 ,12 ,14 και 16 ετών με τους σκακιστές: Στυλιανό και Ιωάννη Κεραμιώτη, Νικόλαο Πάττα, Ηλία Τρίκα, Βασίλειο Σταυρόπουλο, Νικολέτα-Γεωργία και Αντώνη-Εφραίμ Σφυράκη, Σπυρίδων Σπηλιωτόπουλο, Γεώργιο Μπερβανάκη, Κωνσταντίνο Ζησιμόπουλο και Άννα Σπυρίδων.
Την καλύτερη θέση στην κατηγορία κάτω των 12 ετών είχε η Νικολέτα-Γεωργία Σφυράκη που κατέλαβε την 5η Θέση.

Β) Συμμετείχε στα Πανελλήνια Μαθητικά Ατομικά Πρωταθλήματα 2023, που πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Απριλίου 2023, όπου συμμετείχαν άνω των 1.000 σκακιστών από όλη την Ελλάδα, με την σκακιστική ομάδα να αποτελείται από τους: Εμμανουήλ Ασβεστά, Αλέξανδρο-Μάριο Προυτσάλη, Άννα Σπυρίδων, Δημήτριο Κουβέλη, Αλεξάνδρα Σολωμού, Δημήτριο και Σπυρίδων Σπηλιωτόπουλο, Ελένη-Αναστασία Παπάδη, Στυλιανό και Ιωάννη Κεραμιώτη, Δημήτριο Παπαδέα, Νικόλαο και Ορφέα Πάττα, Ορφέα Ζευγαρίδη, Κωνσταντίνο Καρυπίδη, Νικόλαο Λεβεντάκη και Λουκά Δ. Χριστοδούλου.

Την καλύτερη θέση κατέλαβε στην κατηγορία του (Λύκεια) ο Εμμανουήλ Ασβεστάς που κατέλαβε την 2η θέση σε 85 συμμετοχές και πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Πολλά συγχαρητήρια στον επικεφαλής του τμήματος κ. Νικόλαο Χατόγλου, τον προπονητή κ. Κυριάκο Γρυπαίο και τους γονείς, που στηρίζουν και οδηγούν τα παιδιά για να ασκηθούν και να εξελιχθούν σε ένα άθλημα υψηλού πνευματικού επιπέδου, το ΣΚΑΚΙ !!!

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ