Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Ιωνίας: Προσφορά δύο σπουδαίων έργων στους αναγνώστες

Δημοσιεύθηκε

στις

Άνοιξε ξανά για το αναγνωστικό κοινό η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Ιωνίας.

Με αφορμή την επαναλειτουργία της προσφέρει έργα δυο σπουδαίων ποιητών της Νέας Ιωνίας, του Άγγελου Σημηριώτη (Τα Ποιήματα) και του Βάσου Βογιατζόγλου (Ίων Λόγος).

Όσοι ενδιαφέρονται για τα εν λόγω βιβλία αλλά και γενικότερα να επισκεφθούν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη (λεωφ. Ηρακλείου 264) μπορούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:30-14:30 κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 210-2776470.

Σύμφωνα με τις οδηγίες οι επισκέπτες/αναγνώστες της Βιβλιοθήκης πρέπει να ακολουθούν υποχρεωτικά και με προσοχή τις παρακάτω οδηγίες μέχρι νεωτέρας:
1. Επισκεπτόμαστε τη Βιβλιοθήκη υποχρεωτικά με μάσκα.
2. Επιτρέπεται στο χώρο να εισέλθουν έως τέσσερα άτομα ταυτόχρονα. Γι’ αυτό πρέπει να έχετε τηλεφωνήσει πριν και να έχετε κλείσει ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Παραμένουμε στο χώρο μέχρι 30 λεπτά.
3. Ακολουθούμε τις οδηγίες του προσωπικού για απολύμανση των βιβλίων που επιστρέφουμε.
4. Κρατάμε υποχρεωτικά τις αποστάσεις των δύο (2) μέτρων.
5. Να μην επισκέπτονται τη Βιβλιοθήκη εάν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό σύμπτωμα ίωσης.
6. Ακολουθούμε με σύνεση τις οδηγίες του προσωπικού της Βιβλιοθήκης.
7. Δεν επιτρέπεται η χρήση του αναγνωστηρίου και η χρήση του internet στις θέσεις Η/Υ για το κοινό, λόγω έλλειψης αερισμού του χώρου.
8. Να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σχετικά με τους όρους προσέλευσης και εξυπηρέτησής τους τόσο για την προστασία της Δημόσιας Υγείας όσο και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 8:30-14:30
Τηλ. Για ραντεβού: 210-2776470

Η βιβλιοθήκη επαναλειτουργεί λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών του ΕΟΔΥ, των συστάσεων της ΕΕΒΕ (Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων), τις οδηγίες της IFLA (Διεθνής Ένωση Βιβλιοθηκών) με σκοπό την προστασία της υγείας και της ασφάλειας μελών και προσωπικού και τις σχετικές εγκυκλίους περί τήρησης όλων των μέτρων προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ