Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Δημιουργία Αλληλεγγύη: Ψήφισμα – διαμαρτυρία για το κλείσιμο παραρτήματος τράπεζας στον Περισσό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ψήφισμα – διαμαρτυρία για την απόφαση να κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Περισσό υπέβαλλε η δημοτική παράταξη Νέας Ιωνίας “Δημιουργία Αλληλεγγύη”.

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στο κείμενο:

Πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται άμεσα (14/12) κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Περισσό, κίνηση που θεωρούμε ότι δημιουργεί προβλήματα εν μέσω πανδημίας και περιορισμών στις μετακινήσεις σε χιλιάδες συνδημότες μας, που επιλέγουν ακόμη την αυτοπρόσωπη παρουσία για τις τραπεζικές τους συναλλαγές.

Το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Περισσό εξυπηρετεί περίπου 30.000 περιοίκους
(επιχειρηματίες και συνταξιούχους) οι οποίοι μεταφέρονται αν κλείσει στο μοναδικό εν λειτουργία στη Νέα Ιωνία φυσικό κατάστημα της Τράπεζας, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ηρακλείου και ήδη η λειτουργία του είναι επιβαρυμένη.

Κατανοούμε ότι οι νέες συνθήκες έχουν στρέψει αρκετούς από εμάς στις ψηφιακές συναλλαγές αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δυσκολεύονται ή δεν μπορούν λόγω ηλικίας να προσαρμοστούν. 

Καλούμε τους αρμόδιους να επανεξετάσουν τη θέση τους καθότι η συνέχιση της λειτουργίας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος θεωρείται απαραίτητη.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας να εκφράσει την διαφωνία του στην απόφαση να κλείσει το συγκεκριμένο υποκατάστημα της ΕΤΕ στην συνοικία Περισσός της πόλης μας.

Ζητούμε από την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να ματαιώσει την εν λόγω απόφασή της.

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη»
Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Χριστοδούλου Βασίλειος, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος., Λάμπρου Χαράλαμπος,
Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία., Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος,
Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσιακαλάκης Γεώργιος, Αγγελακοπούλου Αναστασία, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ.”

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ