Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Δήμος Νέας Ιωνίας: Ποιοι ορίστηκαν Αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Υπηρεσιών και Ψηφιακής Πολιτικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον ορισμό Αντιδημάρχων για την κάλυψη των θέσεων των Αντιδημάρχων Κοινωνικών Υπηρεσιών και Ψηφιακής Πολιτικής ανακοίνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Αρχικά, η Δήμαρχος κα Δέσποινα Θωμαΐδου ορίζει την Δημοτική Σύμβουλο κα Χατζή Ελένη Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, με αρμοδιότητες την υπογραφή και την ευθύνη, για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων των Γραφείων και Τμημάτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (εκτός του Τμήματος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης – Πολιτισμού και Σχολικών Επιτροπών και των Αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Κατασκήνωσης της ίδιας Διεύθυνσης), όπως αυτές καθορίζονται από τον ισχύοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Στις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου προστίθεται η εποπτεία και διαχείριση του Δημοτικού Πολυχώρου Κινηματογράφου «ΑΣΤΕΡΑ». Επίσης, στην ανωτέρω Αντιδήμαρχο, μεταβιβάζει την αρμοδιότητα τέλεσης των Πολιτικών Γάμων.

Επιπλέον, ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σπηλιωτόπουλο Βασίλειο, Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής, μεταβιβάζοντας την υπογραφή, την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής.

Επίσης του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες για την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας της ψηφιοποίησης των Υπηρεσιών του Δήμου, με την συνεργασία όλων των Τμημάτων και των Διευθύνσεων, προς όφελος της Υπηρεσίας και των πολιτών.

Τέλος, τον ορίζει μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και του μεταβιβάζει την αρμοδιότητα τέλεσης των Πολιτικών Γάμων.

Σημειώνεται ότι η θητεία των Αντιδημάρχων λήγει την 9/9/2021 σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ