Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Δέσποινα Θωμαΐδου: “Αξίζει για την πόλη μας η επαναβεβαίωση της αγάπης σας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα Δέσποινα Θωμαϊδου αποστέλλει μήνυμα προς τους πολίτες ζητώντας τους για μια ακόμη φορά τη στήριξή τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Αγαπημένες μου Φίλες και Εκλεκτοί μου Φίλοι,

Η αγάπη και η στήριξή σας πριν από περίπου τέσσερα χρόνια έδωσαν σε εμένα αλλά και στους πολύτιμους συνεργάτες και τις πολύτιμες συνεργάτιδές μου τη μοναδική ευκαιρία να εργαστούμε με πάθος, με λογισμό και με όνειρο για την πόλη της καρδιάς μας, τη Νέα Ιωνία μας.

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες πολλές. Ούτε μια στιγμή δεν μας έκαμψαν! Και αυτό χάρις στη δική σας συμβολή και υποστήριξη! Αντιμετωπίσαμε παθογένειες δεκαετιών, ήρθαμε σε ρήξη με ό,τι μας οδηγούσε στο τέλμα και στην αδιαφάνεια, ορισμένοι και ορισμένες έχασαν «τη βολή τους».

Τα θέματα της Δημοκρατικής λειτουργίας όλων των οργάνων του Δήμου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ξαναβρήκαν τους ρυθμούς τους. Με πολλή δουλειά, προσήλωση σε στόχους και ρεαλιστικές
προσδοκίες δώσαμε ένα αναπτυξιακό πρόσημο στην πόλη για πρώτη φορά με ωρίμανση έργων και δράσεων από προγράμματα του ΕΣΠΑ και άλλων χρηματοδοτικών πηγών, για την πόλη μας προκειμένου επιτέλους να αναβαθμιστεί πρακτικά η ποιότητα ζωής μας.

Τίποτε δεν μας χαρίστηκε, τίποτε δεν ήταν και δεν είναι δεδομένο. Εμείς δώσαμε το «παρών» εκεί που έπρεπε.

Εκείνο που με συγκλονίζει είναι η μοναδική και ξεχωριστή αγάπη σας με την καθημερινή επικοινωνία μαζί σας, η καλή διάθεση και η προσφορά σας να πάει η πόλη μας πιο μπροστά, πιο τολμηρά, πιο αποφασιστικά.

Για το λόγο αυτό σας δηλώνω ότι είμαι παρούσα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου. Κι εγώ και οι συνεργάτες και συνεργάτιδές μου!

Τολμώ να απευθυνθώ στη λογική σας και να σας διαβεβαιώσω ότι ο ρεαλισμός είναι επιλογή μου.

Τολμώ να σας καλέσω να δείξετε ακόμη μια φορά την βαθιά ανθρώπινη, εξαιρετική σχέση που έχουμε, σχέση με όραμα και προοπτική.

Πρωτίστως για τη νέα γενιά!

Με τιμά ότι είμαι η Δέσποινά σας, η φίλη σας, ο άνθρωπός σας.

Αξίζει για την πόλη μας η επαναβεβαίωση της αγάπης σας, αξίζουμε με παθος να συνεχισουμε τον καθημερινο μας αγωνα για την πόλη της καρδιάς μας.

Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας όνειρο και τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Δώστε μου και πάλι τη Δύναμη να γίνω η Δύναμή σας, μια Δύναμη Προοπτικής για όλους και όλες μας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ