Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

“Δέματα αγάπης” σε άπορους πολίτες από τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμπαραστάτης στους οικονομικά αδύναμους πολίτες, οι οποίοι πλήττονται από τα καθημερινά οικονομικά βάρη και τις συνέπειες της πανδημικής κρίσης στάθηκε για ακόμη μία φορά η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ κλιμάκιο κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, το διήμερο Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος, όπου με την ευγενική χορηγία επώνυμου Σουπερμάρκετ, του κ. Γερασίμου Φωκά, του κ. Θεοδώρου Αφθονίδη, του κ. Πάνου Μπαμπάμτζη, του κ. Ιωάννη Μπενετάτου και του κ. Ιωάννη Λάσκου προσέφεραν «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, ανακουφίζοντας έτσι περισσότερες από 450 οικογένειες, ενόψει των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρεται, στη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε εξαιτίας της πανδημικής κρίσης η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των φιλανθρωπικών και κοινωνικών δομών που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της διανέμει καθημερινά πάνω από 600 μερίδες φαγητού σε άπορους πολίτες , επιδιώκοντας έτσι να συμβάλει τόσο στην κοινωνική προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όσο και στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ