Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Βόλτα” σε Νέα Ιωνία, Ηράκλειο Αττικής και Μεταμόρφωση – Όσα κατέγραψε ο “Χ-τύπος”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στους δρόμους της πόλης βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Χ-τύπος, καταγράφοντας τόσο τις πρωτοβουλίες, όσο και τα προβλήματα των Δήμων με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών.

Ξεκινώντας το ρεπορτάζ – “οδοιπορικό” της από τη Νέα Ιωνία, η δημοσιογράφος Ιφιγένεια Μπελή εντόπισε δύο ζητήματα που απασχολούν τις τελευταίες ημέρες τους πολίτες που είναι από τη μια πλευρά το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Καλογρέζα, και από την άλλη η συσσώρευση σκουπιδιών, όπως σημειώθηκε για παράδειγμα στο πάρκο Ελευθερίας και πραγματοποιήθηκε η αποκομιδή τους από την Εθελοντική Ομάδα Νέας Ιωνίας.

Φωτογραφία: Εθελοντική Ομάδα Νέας Ιωνίας

Στη συνέχεια, κατευθυνόμενη προς το Ηράκλειο Αττικής με σκοπό να γίνει αυτοψία της κατάστασης στους δρόμους της πόλης, η κάμερα του Χ-τύπου “έπιασε” ένα μικρό πλήθος κόσμου να έχει συνωστιστεί. Φυσικά πλησιάσαμε προκειμένου να επιβεβαιωθούμε για το εάν έχει συμβεί κάτι σοβαρό, το αποτέλεσμα όμως ήταν – ευτυχώς – διαφορετικό.

Οι πολίτες είχαν μαζευτεί με σκοπό να μιλήσουν στο Δήμαρχο της πόλης κ. Νίκο Μπάμπαλο, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται έτυχε εκείνη την ώρα να κάνει βόλτα στις γειτονιές της πόλης. Το κλίμα αυτής της “συνάντησης” έδειχνε ιδιαίτερα θερμό με τον κόσμο να συζητά μαζί του για τα φλέγοντα θέματα που τους απασχολούν στις γειτονιές και να παροτρύνει το Δήμαρχο να προχωρά και να αναδεικνύει τις πρακτικές του, προτείνοντας πάντα περαιτέρω ενέργειες που θα ωφελούσαν τους πολίτες.

Βέβαια, δεν έλειψαν και κάποια μικρά παράπονα στο δήμαρχο, σχετικά με τα οποία όμως ο κος Μπάμπαλος έδειξε καλή θέληση ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους άμεσα και να βελτιωθεί ό,τι είναι δυνατό στην πόλη συζητώντας παράλληλα με τους κατοίκους τις επόμενες κινήσεις και προτάσεις από το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής.

Τέλος, η έρευνα κατέληξε στη Μεταμόρφωση όπου διαπιστώθηκε η αναβάθμιση του οδικού δικτύου στη συμβολή Αγίου Νεκταρίου και Μπιζανίου με την κατασκευή νησίδων, οι οποίες οριοθετούν σε βελτιωμένο βαθμό την κυκλοφορία στο σημείο, δεδομένου ότι στο παρελθόν έχουν σημειωθεί συγκρούσεις και παραβάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ