Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Αποκριάτικη γιορτή από την παράταξη “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την άκρως επιτυχημένη Χριστουγεννιάτική εκδήλωση με συμμετοχή άνω των 1500 δημοτών η οποία πραγματοποιήθηκε από τη δημοτική παράταξη «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» και τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Χριστοδούλου, σειρά παίρνουν οι Απόκριες με την «αλλαγή» να έχει σχεδιάσει μια αποκριάτικη – διαδραστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους.

Αυτή τη φορά η «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» επέλεξε τον Περισσό και την πλατεία Αγίας Αναστασίας δίνοντας το μήνυμα ότι Νέα Ιωνία δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης. Έτσι λοιπόν, το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου, από τις 11.30 το πρωί και μετά ο Βασίλης Χριστοδούλου και τα στελέχη της «αλλαγής» θα σας περιμένουν για μια γιορτή με κέφι, τραγούδι, χορό και ατέλειωτο παιχνίδι…

Τι θα γίνει το Σάββατο;

 

 

Φτιάξε τη μάσκα σου: Τα παιδιά με ειδικά υλικά και όπλο τη φαντασία τους θα κατασκευάσουν τη δική τους αποκριάτικη μάσκα.

Face painting: Η μαγεία των χρωμάτων θα στολίσει τα προσωπάκια των μικρών μας φίλων.

Τροχός της τύχης: Γυρίζοντας τον τροχό της τύχης θα κερδίζουν δώρα, σοκολάτες, μάσκες και γλυκίσματα.

Γαϊτανάκι: Ένα υπέροχο παιχνίδι για ξέφρενη διασκέδαση. Χρώματα, κέφι και χιούμορ πλέκονται μαζί με τις κορδέλες σε έναν χορό αγάπης και συμφιλίωσης με ιδιαίτερους συμβολισμούς.

Δωρεάν για όλους ποπ κορν και μαλλί της γριάς,

Χαρτοπόλεμος, σερπαντίνες και ανιματέρ για όλα τα παιδιά

Μουσική και πολλές εκπλήξεις θα παρασύρουν τους μικρούς φίλους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ