Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του 39χρονου στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες στη Νέα Ιωνία.

Αρχικά, οι αστυνομικοί δεν είχαν βρει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού που θα τους βοηθούσε πολύ να καταλάβουν πώς έγιναν τα πράγματα.

Η έρευνα συνεχίστηκε, καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών δεν πίστεψαν ότι δεν υπήρχε καταγραφικό και ότι οι κάμερες ήταν «τυφλές». Όπως αναφέρουν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ, διαπιστώθηκε ότι το καταγραφικό είχε εσκεμμένα εξαφανιστεί και ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στη Νέα Ιωνία γνώριζε πού βρισκόταν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για υπόθαλψη εγκληματία και για ψευδή κατάθεση.

Το υλικό από το κατάστημα πέρασε στα χέρια των αστυνομικών και η εικόνα για το έγκλημα ξεκαθάρισε.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι σε αυτήν, φαίνεται ένας από τους δράστες να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με το θύμα, τον 39χρονο υδραυλικό. Ο άνθρωπος αυτός είχε όπλο. Στη συνέχεια, έφτασαν εκεί άλλα έξι άτομα και ξέσπασε η συμπλοκή.

Τα δύο άτομα που πυροβόλησαν είναι ο άντρας (αλβανικής καταγωγής) που έφτασε πρώτος στο μαγαζί και κάθισε στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και ένας από τους έξι άντρες που μπήκαν στο μαγαζί στη συνέχεια.

Μάλιστα, πριν τους πυροβολισμούς φαίνεται ότι έγινε και ανταλλαγή χτυπημάτων με τα χέρια και με τη λαβή όπλου.

Αν και από το οπτικό υλικό δεν ξεκαθαρίζεται από ποιο όπλο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 39χρονος υδραυλικός, προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή δεν ήταν 7, όπως αρχικά είχε αναφερθεί, αλλά 8.

Αρχικά, είχε μεταδοθεί ότι ο άτυχος 39χρονος δεν συνδεόταν με την αιματηρή συμπλοκή και ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο, την λάθος ώρα. Ωστόσο, τελικά φαίνεται ότι υπήρχε έμμεση εμπλοκή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει, ο αδελφός του άτυχου υδραυλικού έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε μια αντιπαλότητα με την συμμορία των Αλβανών κακοποιών, που βρισκόταν στην καφετέρια.

Μάλιστα, υπάρχει μια μαρτυρία που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ότι ο αδελφός του 39χρονου υδραυλικού τον Δεκέμβριο του 2022, είχε πάει έξω από το μπαρ στα Σεπόλια -που αποτελούσε την «έδρα» της σκληρής συμμορίας- και πυροβόλησε με καλάσνικοφ εναντίον του μαγαζιού.

 

[Φωτογραφία: enikos.gr]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ