Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

«αλλαγή για τη Νέα Ιωνία»: Περιοδεία του Β. Χριστοδούλου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Περιοδεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε ο Βασίλης Χριστοδούλου επικεφαλής της παράταξης «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από την παράταξη:
“Κατόπιν των επισκέψεών μας στους πέντε βρεφονηπιακούς σταθμούς της Νέας Ιωνίας με σκοπό την αυτοψία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων,
την καταγραφή προβλημάτων, γνωριμία με τους εργαζομένους και καταγραφή των αιτημάτων τους, οφείλουμε να επισημάνουμε πως η εικόνα που συναντήσαμε χρήζει άμεσων παρεμβάσεων.
Ωστόσο ξεκαθαρίζουμε πως δεν μεμφόμαστε το Δ.Σ του ΚΕΒΡΕΦΟ καθώς οι ελλείψεις που καταγράφηκαν οφείλονται στη μη έγκαιρη χρηματοδότηση τους από το Δήμο.
Οι παρεμβάσεις – βελτιώσεις που κατά τη γνώμη μας πρέπει να προχωρήσουν άμεσα με ευθύνη της δημοτικής αρχής είναι οι ακόλουθες :
Βελτίωση χρήσης εξωτερικών χώρων (αυλές – βεράντες) με τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας από ανακυκλωμένο ελαστικό
Προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών επαγγελματικής χρήσης
 Άμεση ολοκλήρωση των ημιτελώς ανακαινισμένων χώρων
Ανακατανομή των θέσεων εργασίας του υφιστάμενου προσωπικού με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών
Αγορά απινιδωτών για όλους τους σταθμούς με ταυτόχρονη εκπαίδευση εξειδικευμένου προσωπικού για τη χρήση του”
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» Βασίλης Χριστοδούλου θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε όλες τις μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχοντας ως γνώμονα τη βέλτιστη λειτουργία των δομών του Δήμου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ