Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

«Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία»: Παρέμβαση για την ανάγκη κατασκευής στεγάστρου στο 9ο Νηπιαγωγείο στα Πευκάκια

Δημοσιεύθηκε

στις

Καταγγελία όπου αναφέρεται η ανάγκη κατασκευής του στεγάστρου στο 9ο Νηπιαγωγείο στα Πευκάκια δημοσίευσε η παράταξη «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία».

Όπως αναφέρεται:
 “Ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» έχουμε κατ’ επανάληψη αναφερθεί, με συγκεκριμένες αναφορές τόσο του επικεφαλής μας, Βασίλη Χριστοδούλου, όσο και της παράταξής μας, στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου μας.
 Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του 9ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας στα Πευκάκια, όπου εδώ και χρόνια οι γονείς, με υπομνήματά τους προς της Δημοτική Αρχή ζητούσαν την άκρως απαραίτητη κατασκευή στεγάστρου στο προαύλιο του σχολείου.
Το αίτημα αυτό η κα. Θωμαΐδου, παρότι είχε ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, το είχε παραπέμψει στα… συρτάρια της, σφυρίζοντας αδιάφορα στους γονείς καθώς, ως γνωστόν, Παιδεία και Αθλητισμός δεν αποτελούν προτεραιότητες της Διοίκησής της.
 Ξαφνικά, λίγες ημέρες, πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου θυμήθηκε το αίτημα του 9ου Νηπιαγωγείο και τη Δευτέρα 4/9/2023 εμφανίστηκε ένας ιδιώτης κατασκευαστής τεντών, προκειμένου να φτιάξει, το «στέγαστρο»!
 Όσο και αν ψάξαμε στη Διαύγεια δεν βρήκαμε καμία πράξη ανάθεσης του συγκεκριμένου έργου που να συνοδεύεται με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα πρωτόκολλα ασφαλείας που απαιτούνται για ένα τέτοιο έργο σε έναν ευαίσθητο χώρο, όπως είναι τα σχολεία μας.
 Δυστυχώς, δεν χρειάστηκε να περάσουν πάρα μόνο δύο μέρες, να έρθει η βροχή της Τετάρτης 6/9 και το «έργο» της κ. Θωμαΐδου πλημμύρισε, όπως μαρτυρούν ξεκάθαρα τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας.
Αυτή η πραγματικότητα δεν μας αξίζει! Δεν αρμόζει στη Νέα Ιωνία αυτή η εικόνα στα σχολεία!
 Τα παιδιά μας που είναι η ζωή μας και το αύριο της πόλης μας δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση, οι γονείς δεν αξίζουμε τέτοια κοροϊδία!
Αυτοί δεν θα αλλάξουν, ας αλλάξουμε το Δήμο μας εμείς, δίνοντας στις Εκλογές του Οκτωβρίου την Εντολή στην «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία».”

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ