Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ταύρος: Κλείνουν τα ιατρεία ΕΟΠΥΥ – Μεταφέρονται στον Κεραμεικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναστάτωση προκάλεσε στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου η είδηση πως τα ιατρεία ΕΟΠΥΥ θα κλείσουν και θα μεταφερθούν στον Κεραμεικό.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του και προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Εκφράζουμε την έντονη και κατηγορηματική αντίθεσή μας στη μεταφορά των Ιατρείων ΕΟΠΥΥ Ταύρου στον Κεραμεικό. Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφαση αυτή, η οποία δεν λαμβάνει υπόψη της τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής μας. Καλούμε τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, να παρέμβει προσωπικά και να ανακαλέσει αυτή την απόφαση οποιουδήποτε πολιτικού ή υπηρεσιακού παράγοντα του Υπουργείου Υγείας. Καλούμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων του Νότιου Τομέα στα πλαίσια των δικών τους αρμοδιοτήτων να μην επιτρέψουν να γίνει πράξη αυτή η απόφαση.

 

 

Η Δημοτική Αρχή με κάθε τρόπο θα αγωνιστεί για να αποτραπεί αυτή η ενέργεια, η οποία εκτός του ότι είναι απαράδεκτη, έρχεται και σε ευθεία αντίθεση με τα μέτρα προφύλαξης των πολιτών από τον κορωνοϊό, αφού θα απαιτείται η μετάβαση των πολιτών του Ταύρου σε άλλη περιοχή για την εξυπηρέτησή τους. Τέλος, ζήτησα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας να συγκαλέσει εκτάκτως, σήμερα, το Δημοτικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ