Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

«Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης»: Πρεμιέρα με τον Γιάννη Κότσιρα στις 16 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου αφιερώνει το φετινό Φεστιβάλ των Ταυρείων και του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

 «Ημέρες μνήμης»  από ένα Φεστιβάλ που «στολίζει» μουσικά τον φετινό Σεπτέμβρη μέσα από μεγάλες συναυλίες και αφιερώματα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο Μοσχάτο και στον Ταύρο.

Η έναρξη του φετινού φεστιβάλ γίνεται την Παρασκευή, 16/9/22, στις 21.00, στην πλ. Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντιστάσεως στον Ταύρο, με την μεγάλη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες (17/9: Rock συγκροτήματα, 18/9: Μανώλης Φάμελλος, 19/9: Συγκρότημα Έμμελον, 21/9: αφιέρωμα στον Λίνο Κόκοτο, 26/9: Αναστασία Μουτσάτσου, 27/9: Συμφωνικό Ρεμπέτικο με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ), και άλλες εκδηλώσεις με αφιερωματικό και τοπικό χαρακτήρα, ενώ απευθύνεται σε  όλες τις ηλικίες των πολιτών.

 

 

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, όσοι θεατές επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη καθημερινής ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ