Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

«Σινέ Κήπος» και «Σινέ Μασκώτ» ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά τη λειτουργία των δύο ιστορικών κινηματογράφων του «Σινέ Κήπος» και του «Σινέ Μασκώτ» με αφορμή την επαναλειτουργία των θερινών σινεμά.

Οι δύο κινηματογράφοι θα προβάλλουν όλες τις ταινίες που δεν κυκλοφόρησαν τον τελευταίο χρόνο και οι θεατές θα χαρούν σημαντικές κινηματογραφικές παραγωγές. Το ξεκίνημα της σαιζόν θα πραγματοποιηθεί στο Σινέ- Κήπος το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 9μ.μ. με τη νέα και πολυαναμενόμενη ταινία της Disney και της Pixar, το «Soul», όπου θα ταξιδεύσει τους μικρούς και, όχι μόνον, θεατές σε κόσμους ονειρικούς! Το Σινέ Μασκώτ ξεκινά τις προβολές την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα των ταινιών απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στο ενήλικο κοινό και περιλαμβάνει πολλές οσκαρικές ταινίες που δεν έχουν προβληθεί. Η γενική είσοδος είναι 6€, για παιδιά 4€ και κάθε Τετάρτη γενική είσοδος 4€ ενώ θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχετικά με τον covid.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις Θεάτρου Σκιών. Οι θεατές μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις ώρες των προβολών είτε από τα τηλέφωνα των κινηματογράφων, Σινέ Κήπος: 210 4810790 και Νέα Μασκώτ: 2103459531, είτε από τις ιστοσελίδες του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης: www.dimosmoschatou-tavrou.gr και www.kedmt.gr

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε τα εξής: «Σας προσκαλούμε στους δύο θερινούς μας κινηματογράφους, στο «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμορφώσεως- Ταξιάρχη Παπαντώνη) και στη «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων), ώστε να απολαύσετε τη μαγεία της 7ης τέχνης

στις δύο δροσερές αυτές γωνιές σε καθημερινή λειτουργία προσφέροντας ψυχαγωγία και διασκέδαση που τόσο όλοι έχουμε ανάγκη.

Διατηρούμε το εισιτήριο σε χαμηλά επίπεδα και υιοθετούμε διαφοροποιημένες τιμές εισιτηρίων για συγκεκριμένες κατηγορίες κοινού. Μάλιστα, με την επίδειξη της Πολιτιστικής Κάρτας, που ο Δήμος εκδίδει με βάση κοινωνικά κριτήρια, η είσοδος για ανέργους- ΚΑΠΗ- ΑμεΑ είναι 3€ σε καθημερινή βάση.

Θέλω να ευχαριστήσω την Κοινωφελή Δημοτική μας Επιχείρηση που έχει την ευθύνη της πολύχρονης και επιτυχημένης πολιτιστικής λειτουργίας των θερινών κινηματογράφων. Είμαι σίγουρος ότι οι δύο δημοτικοί μας κινηματογράφοι θα αποτελέσουν στέκια συνάντησης και ψυχαγωγίας, τηρώντας με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

 

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ