Ελάτε στην παρέα μας

ΚΕΔΕ

Προσφορά αγαθών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market προσέφερε τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μοσχάτου.

Η παράδοση των αγαθών έγινε παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και της Διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων των My Market, Δήμητρας Δασκαλάκη.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Μελίστας, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Φελλάς και Βασίλης Γρούμπας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή», Μπάμπης Μπιλίνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Ζώταλης, Απόστολος Σιώκας, Παναγιώτης Χατζηαντωνίου, Σπύρος Αγγελόπουλος, Άννα Κρεμμύδα και Ντένια Λουκάκη (και Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της ΚΕΔΕ), και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μοσχάτου, Γιώργος Σφυρόερας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Μανώλης Αντωνάκος.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, κατά την παράδοση των αγαθών δήλωσε τα εξής: «Η συμμαχία ευθύνης που έχουμε δομήσει μέσω της ΚΕΔΕ συνεχίζεται στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, μαζί με τον φίλο και συνάδελφο Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου. Με την βοήθεια των σούπερ μάρκετ My Market γεμίζουμε και πάλι τρόφιμα και είδη ανάγκης τα Κοινωνικά Παντοπωλεία. Το μήνυμα είναι ένα: Φροντίζουμε κανείς να μην είναι μόνος και σε κανέναν να μην λείψει τίποτα».

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΕΔΕ και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό της, Δημήτρη Παπαστεργίου και στα My Market που δίνουν μια μεγάλη βοήθεια ώστε οι πολίτες που έχουν ανάγκη να μην αισθάνονται μόνοι τους και να έχουν αυτά που χρειάζονται. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους των My Market αλλά και του Δήμου μας, που στάθηκαν όρθιοι, θέτοντας την υγεία τους σε κίνδυνο, προκειμένου να βοηθήσουν την κοινωνία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ