Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου στο πλευρό των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την αποστολή της υδροφόρας του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου στη Πεντέλη για την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου εξακολουθεί να είναι αρωγός στους Δήμους που επλήγησαν.

“Επικοινωνήσαμε με τους Δήμους Πεντέλης, Παλλήνης και Μεγάρων θέτοντας το Δήμο μας στη διάθεσή τους εφόσον απαιτηθεί αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης. Όπως μας ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Πεντέλης και του Δήμου Παλλήνης δεν χρειάζονται προς το παρόν κάποια μορφή βοήθειας. Όσον αφορά το Δήμο Μεγάρων, ο Δήμαρχος Μεγάρων ζήτησε την άμεση αποστολή εμφιαλωμένου νερού.  Επίσης, σε επικοινωνία με το Ίδρυμα «ΧΑΡΑ» που φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες, εκφράσθηκε η ανάγκη για τα ακόλουθα είδη: πάνες ενηλίκων, χαρτιά υγείας, χαρτί κουζίνας σαμπουάν και αφρόλουτρο.”, αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Οι συγκεντρώσεις των ειδών θα πραγματοποιούνται μέχρι την Τετάρτη  27 Ιουλίου 08.00-20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) και στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου).

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος μας αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει στο επίκεντρο της προσοχής τον κάθε συμπολίτη. Όταν χρειάζεται η δική μας συνδρομή για παροχή βοήθειας σε άλλες περιοχές ανταποκρινόμαστε αμέσως, όπως έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια και το ίδιο κάνουμε αυτές τις ημέρες στη Πεντέλη και στα Μέγαρα.

Η δική σας συνεισφορά αποτελεί μία βασική προϋπόθεση ανακούφισης των πληγέντων και σας προσκαλώ και αυτή τη φορά να συνδράμετε στους πληγέντες συνεισφέροντας στο μέτρο του δυνατού.

Η ανθρωπιά αποτελεί για εμάς τη βασική προτεραιότητα για την κοινωνική συνοχή. Πιστεύουμε στην έμπρακτη αλληλεγγύη γιατί έτσι μόνο αντιπαλεύουμε τον κοινωνικό αποκλεισμό και ενδυναμώνουμε τη τοπική κοινωνία».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ