Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου προσκαλεί τον κόσμο στα Αποκριάτικα Εργαστήρια του Πνευματικού Κέντρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου με ανακοίνωση του ενημερώνει για τα Αποκριάτικα Εργαστήρια του Πνευματικού Κέντρου, τα οποία  αναμένεται να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου: 

“Αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου καλούμε τους μικρούς μας φίλους στα Αποκριάτικα Εργαστήρια του Πνευματικού μας Κέντρου και του Σχολείου της Τέχνης, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 11.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι. Είσοδος Ελεύθερη.

Εργαστήριο κατασκευών

Μασκαράδες ας ντυθούμε για άλλη μια χρονιά, παρέα να γιορτάσουμε την τρελή Αποκριά! Τα αστεία καπέλα μας θα φτιάξουμε, μικρούς και μεγάλους θα ενθουσιάσουμε! Σκοτούρες στην άκρη ν’ αφήσουμε κι όλοι μαζί να το γλεντήσουμε!

Εικαστικό εργαστήρι

Αυτές τις αποκριές γιορτάζουνε μαζί μας η Frida Kahlo και ο Salvador Dalí!

Μεταμφιέζουμε παρέα τους αγαπημένους καλλιτέχνες με πινέλα, τέμπερες και  μπόλικη φαντασία.

Ο Καραγκιόζης στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού

Οι Απόκριες σημαίνουν γέλιο και ξεφάντωμα Ο Καραγκιόζης μας το γνωρίζει πολύ καλά και καλεί τους μικρούς μας φίλους να συμμετάσχουν στα αποκριάτικα Καραγκιοζοεργαστήρια για   να φτιάξουν φιγούρα με τον δικό τους Καραγκιοζομασκαρά που θα πάρει μέρος στο  κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

«ΜΑΣΚΑρέματα & ΜΑΣΚΟφορέματα»

Οι μικροί μας φίλοι μεταμφιέζονται αποκριάτικα φορώντας μάσκες,  χορεύουν με το παραδοσιακό γαϊτανάκι, μεταμορφώνονται  με face-painting  και τραγουδούν αποκριάτικα τραγούδια από όλη την Ελλάδα.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ