Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στο Καρναβάλι του Μοσχάτου [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή του κόσμου στο Καρναβάλι του Μοσχάτου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Ανδρέα Ευθυμίου.

Στο ιστορικό Καρναβάλι του Μοσχάτου παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο  Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και τη Αντιπεριφ. Νότιου Τομέα Αττικής, Δήμητρα Νάνου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου ευχαρίστησε τον κόσμο για την μαζική συμμετοχή του και παράλληλα προσκάλεσε τους δημότες να γιορτάσουν μαζί τα Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου:

“Η ατμόσφαιρα εορτής στην πόλη μας κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού ήταν μοναδική! Φέτος, η συμμετοχή των καρναβαλιστών και των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Να σταθώ με χαρά στην παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου και της Αντιπεριφ. Νότιου Τομέα Αττικής, Δήμητρας Νάνου, στη μεγάλη μας παρέλαση!
Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του Καρναβαλιού, τους καρναβαλιστές, τα σχολεία και τους φορείς της πόλης που σηκώνουν μεγάλο, αλλά ευχάριστο, «βάρος» για την επιτυχημένη πορεία των παρελάσεων, τους αιρετούς, τους εργαζόμενους του Δήμου που εργάσθηκαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα, την Ελληνική Αστυνομία, την Τροχαία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις διοικήσεις των Μέσων Μεταφοράς και την RSF Hellas, που για άλλη μία χρονιά στάθηκαν πολύτιμοι συνεργάτες μας. Φυσικά αξίζει να σταθώ στον πολύτιμο ρόλο του παιχνιδιού του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού και της οργανωτικής του επιτροπής, αλλά και στους χορηγούς μας, που για άλλη μία χρονιά στάθηκαν κοντά μας στη μεγάλη αυτή διοργάνωση που κάθε χρονιά θα γίνεται ακόμα καλύτερη! Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι.
Εύχομαι και του χρόνου! Σας περιμένω όλους κοντά μας να γιορτάσουμε παραδοσιακά τα Κούλουμα, στο Μοσχάτο και στον Ταύρο.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ