Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Νέος εξοπλισμός για τους μαθητές του Γυμνασίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου που λειτουργεί υπό πρότυπη μορφή από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, εξοπλίστηκε με νέα ποδήλατα προκειμένου να καλύψει το νέο κύκλο μαθημάτων που θα ξεκινήσει με τη νέα σχολική χρονιά και αφορά τους μαθητές του Γυμνασίου.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής βρίσκεται στο Πάρκο Ηρώων (Ενόπλων Δυνάμεων) στον Ταύρο, σε μία καταπράσινη έκταση 10 στρεμμάτων.

Η λειτουργία του Πάρκου μέχρι σήμερα αφορούσε μαθητές προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό την επιμόρφωσή τους σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας από άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές.

Με τη νέα σχολική χρονιά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα εντάξει στο πρόγραμμά του μαθήματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης για μαθητές Γυμνασίου. Για αυτό το λόγο ανανέωσε τον εξοπλισμό του με ποδήλατα που ανταποκρίνονται στις ηλικιακές ανάγκες των παιδιών του Γυμνασίου.

Με τη νέα σχολική χρονιά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα είναι έτοιμο να δεχτεί μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και των υπόλοιπων Δήμων της Αττικής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ