Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Όρμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Τροχαία στο πλαίσιο του έργου «Έργα Υποδομών για την Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου (Φάση Α’)» στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου επί της Λ. Ποσειδώνος στον Α/Κ Κηφισού.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε τρεις (3) φάσεις:

ΦΑΣΗ Α:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Καραολή Δημητρίου με κατεύθυνση τη Γλυφάδα, από το ύψος του Σταδίου Καραϊσκάκη έως το ύψος της οδού Αθ. Διάκου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, κατά το χρονικό διάστημα από 26-07-2019 έως 30-07-2019, καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατά την παραπάνω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στον δεξιό κλάδο εξόδου της Καραολή Δημητρίου προς την οδό Εθνάρχου Μακαρίου, από όπου στον κόμβο με τον φωτεινό σηματοδότη τα οχήματα θα στρίβουν αριστερά στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος (συνέχεια Εθνάρχου Μακαρίου) προς Γλυφάδα.

  • Προσωρινή τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας της αριστερής λωρίδας της Νέας Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της Λ. Κηφισού έως το ύψος με την οδό Αθ. Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά (οδό Τζαβέλλα και οδό Μικράς Ασίας) προς Γλυφάδα, κατά το χρονικό διάστημα από 26-07-2019 έως 30-07-2019, καθ’ όλο το 24ωρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα δεξιά λωρίδα του κλάδου Πειραιά – Γλυφάδα.

ΦΑΣΗ Β:

  • Προσωρινή τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων της δεξιάς λωρίδας της Νέας Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της Λ. Κηφισού έως το ύψος με την οδό Αθ. Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά (οδό Τζαβέλλα και οδό Μικράς Ασίας) προς Γλυφάδα, κατά το χρονικό διάστημα από 30-07-2019 έως 03-08-2019, καθ’ όλο το 24ωρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.

  • Προσωρινή τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας της αριστερής λωρίδας της Νέας Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της Λ. Κηφισού έως το ύψος με την οδό Αθ. Διάκου, στον κλάδο εξόδου της Λ. Κηφισού με κατεύθυνση τη Γλυφάδα, κατά το χρονικό διάστημα από 30-07-2019 έως 03-08-2019, καθ’ όλο το 24ωρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα λωρίδα του κλάδου εξόδου επί της Λ. Κηφισού Λαμία – Γλυφάδα.

ΦΑΣΗ Γ:

  • Προσωρινή τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας της δεξιάς λωρίδας της Νέας Λ. Ποσειδώνος στον κλάδο εξόδου της Λ. Κηφισού με κατεύθυνση από Λαμία προς Γλυφάδα, από το ύψος του ΣΕΦ έως το ύψος της οδού Αθ. Διάκου, κατά το χρονικό διάστημα από 03-08-2019 έως 06-08-2019, καθ’ όλο το 24ωρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα αριστερή λωρίδα του κλάδου εξόδου Λαμία – Γλυφάδα.

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ