Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μοσχάτο και Ταύρος υποδέχθηκαν τα Χριστούγεννα με χαρά

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τρίτη 13 και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, σε δύο «ζεστές» εκδηλώσεις, άναψε το δέντρο στο Μοσχάτο και στον Ταύρο, σηματοδοτώντας την έναρξη του εορταστικού προγράμματος του Δήμου.

Με τη συμμετοχή χορωδιακών και μουσικών σχημάτων από το Δήμο, όπως τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, τη «Μουσική Γωνιά», το τμήμα Μουσικοκινητικής ΑΜΕΑ, τη χορωδία του Ι.Ν. Ταξιαρχών Μοσχάτου CANTUS ANGELICUS, αλλά και την εμφάνιση του γνωστού τραγουδοποιού-συνθέτη, Άκη Δείξιμου, οι πολίτες του Δήμου πέρασαν δύο όμορφα απογεύματα, ενώ ο Δήμαρχος, Ανδρέας Ευθυμίου, ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλές γιορτές! Μαζί με τους πολίτες , στο άναμμα του δέντρου στον Ταύρο, παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Άννα Καραμανλή, Γιάννης Μπαλάφας, και οι πολιτευτές Τάσος Γαϊτάνης-εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και Νίκος Παπάζογλου.

 

 

 

Το πλήρες εορταστικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Η πόλη μας έχει στολιστεί και έχει μπει σε εορταστικό ρυθμό. Μετά το άναμμα των δέντρων μας, προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας και κυρίως τα μικρά παιδιά, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και στις δράσεις που έχουμε σχεδιάσει για αυτά. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, όλη η πόλη «ζωντανεύει» με χριστουγεννιάτικες δράσεις. Τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου μας περιμένουν τους συμπολίτες μας να τα επισκεφθούν και να ωφεληθούν από την ποικιλία των προϊόντων τους και τις προσφορές τους, τα σχολεία μας διοργανώνουν ξεχωριστές δράσεις για τους μικρούς μαθητές τους και εμείς με τη σειρά μας έχουμε σχεδιάσει όμορφες εκδηλώσεις για τα παιδιά. Πέρα από τις εκδηλώσεις, συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο και στο Κοινωνικό μας Φαρμακείο στον Ταύρο και στο Δημαρχείο στο Μοσχάτο. Καλές γιορτές σε όλους!»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ