Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Ξεκινούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου με τη μίνι παρέλαση από το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» και το Βραζιλιάνικο συγκρότημα κρoυστών Quilombo!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στις 12.00 το μεσημέρι, από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου μέχρι την Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως), η μπάντα κρουστών και οι συμμετέχοντες στο Κυνήγι του Χαμένου θησαυρού θα “ξεσηκώσουν” τη Λεωφόρο Μακρυγιάννη με τους ήχους, τον χορό και το κέφι τους!

Την ίδια στιγμή, τα πληρώματα του καρναβαλιού ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 10 Μαρτίου στο Μοσχάτο, όπου 7.000 καρναβαλιστές από το Μοσχάτο, από τον Ταύρο, αλλά και από άλλες περιοχές της Αττικής, με ευφάνταστα θέματα και άρματα, θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν στους ρυθμούς του Καρναβαλιού.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: “Για άλλη μία χρονιά τα σχολεία μας, οι Σύλλογοι Γονέων, οι φορείς και οι σύλλογοι της πόλης μας, αλλά και τα πληρώματα που συμμετέχουν από άλλους Δήμους, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και κυρίως για την μεγάλη καρναβαλική μας παρέλαση! Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού για άλλη μία χρονιά, με την καθιερωμένη μίνι παρέλασή του, σηματοδοτεί την έναρξη των εκδηλώσεων αλλά και την έναρξη του παιχνιδιού του φυσικά, καλώντας όλες τις ομάδες των συμμετεχόντων του να ξεχυθούν σε ένα σαφάρι δημιουργίας, γνώσης αλλά και ξεχωριστών προκλήσεων”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ