Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Μετρήσεις αρτηριακής πίεσης στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στο πλαίσιο προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας που υλοποιεί, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης από εξειδικευμένους επιστήμονες σε συνεργασία με το Κέντρο Υπέρτασης STRIDE-7 της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Σωτηρία και την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης.

Η υπέρταση παραμένει ο σημαντικότερος τροποποιήσιμος παράγοντας κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα και θανάτους διεθνώς. Για το λόγο αυτό η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης πραγματοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης του κοινού για την Αρτηριακή Υπέρταση στα πλαίσια του παγκόσμιου προγράμματος ΜΜΜ (Μάιος Μήνας Μέτρησης) της Διεθνούς Εταιρείας Υπέρτασης (International Society of Hypertension), με δωρεάν μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης σε κοινό σε όλη την Ελλάδα. Στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για την υπέρταση και την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπισή της.

Με κεντρικό μήνυμα: «Μήπως έχεις υπέρταση; Μέτρησε την πίεσή σου» σας περιμένουμε χωρίς ραντεβού στις πλατείες της πόλης μας να μετρήσετε την πίεση σας από εξειδικευμένους ιατρούς.

  • Τρίτη 13/06/2023, 09:00-15:00: Πλατεία Μακεδονίας, Ταύρος 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Δήμου: 210-3426414 και 210-4836392

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ