Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μαζική παρουσία εκατοντάδων πολιτών στην κοπή της πίτας της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μία ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα με μαζική παρουσία εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, η κοπή της πίτας της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου, στο θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου.
H εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικό πρόγραμμα από την «Μουσική Γωνιά» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Κοντοσώρου και με το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου, κ. Άκη Καπλάνη.
Μετά την ευχολόγηση της πίτας από τον ιερέα, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, ο οποίος παρουσίασε συνοπτικά το έργο που έχει υλοποιηθεί στην περιοχή του Ταύρου. Μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει, για τις βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για την μέριμνα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, για τον τομέα του περιβάλλοντος και της καθαριότητας και για τον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και του πολιτισμού. Μίλησε επίσης για την ορθή οικονομική διαχείριση του Δήμου με στοιχεία που αφορούσαν κυρίως τον Ταύρο, καθώς και τους νέους στόχους για την περαιτέρω αναβάθμιση της Δημοτικής Ενότητας.
Ενδεικτικά, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για τη σημαντική παρουσία πολιτών του Ταύρου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της Κοινότητας Ταύρου για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και φιλικό κλίμα. Εκτός από την ανταλλαγή ευχών, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε δράσεις και παρεμβάσεις μας στην περιοχή του Ταύρου. Συνεχίζουμε αποφασιστικά και τη νέα χρονιά για τον Ταύρο και το Μοσχάτο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ