Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκε από τη Ρένα Δούρου η παιδική χαρά της οδού Αναξαγόρα στον Ταύρο

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε σήμερα, Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 το μεσημέρι, με την Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ρένα Δούρου τη νέα, σύγχρονη παιδική χαρά της οδού Αναξαγόρα στον Ταύρο.
Με μία όμορφη τελετή εγκαινίων παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αττικής, κ. Χρήστο Καπάταη, της Αντιπεριφερειάρχη Αττικής, κ. Ελισσάβετ Τασούλη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Αντιδημάρχων, των Περιφερειακών, των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης, κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, αλλά και μαθητών από τα κοντινά σχολεία, η νέα παιδική χαρά άνοιξε τις πόρτες της για χρήση από τα παιδιά, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού και ψυχαγωγίας.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά:
«Σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά, μια παιδική χαρά πρότυπο η οποία δημιουργήθηκε για να καλύψει ανάγκες δύο ηλικιακών ομάδων, καθώς και ανάγκες παιδιών με ιδιαίτερες δεξιότητες. Η στήριξη της Περιφέρειας, που χρηματοδότησε την ανακατασκευή της παιδικής χαράς ανταποκρινόμενη στο αίτημά μας βάσει της μελέτης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, είναι σημαντική για εμάς. Με τη στήριξή της λύνουμε σημαντικά προβλήματα της πόλης που χρόνια ταλάνιζαν και ταλαιπωρούσαν τους πολίτες, όπως το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Χαμοστέρνας, τη δημιουργία των κόμβων, την επικείμενη έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την ανάπλαση του Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων. Σε λίγες ημέρες παραδίδουμε σε χρήση το Πάρκο Λαού στον Ταύρο, ένα σύγχρονο πόλο αναψυχής στην υπηρεσία των πολιτών με παιδική χαρά, όργανα γυμναστικής, γήπεδο τένις και πινγκ-πονγκ. Συνεχίζουμε με την κατασκευή έργων και εργασιών και στις δύο Δημοτικές μας Κοινότητες, προς όφελος των πολιτών μας. Απόψε το βράδυ, μάλιστα, στις 20.00, σας καλούμε όλους στα εγκαίνια του αμφιθεάτρου «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, το οποίο ανακατασκευάσαμε με πόρους του Δήμου».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ