Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Εγκαίνια των τριών νέων κοινωνικών δομών του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, o Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε τη λειτουργία των τριών νέων κοινωνικών δομών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου, στην πλατεία Ατταλείας στον Ταύρο.
Οι τρεις νέες αυτές κοινωνικές δομές έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την πολύχρονη οικονομική κρίση. Με την έναρξη της τελετής των εγκαινίων η Μουσική Γωνιά του Δήμου παρουσίασε ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα με τα σχήματα της χορωδίας ενηλίκων και παιδιών.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, στον χαιρετισμό του στην τελετή των εγκαινίων αναφέρθηκε στη στήριξη που προσφέρει ο Δήμος στους πολίτες του με τη διεύρυνση του δικτύου των κοινωνικών του δομών, προσπαθώντας να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας και των οικογενειών του Δήμου μας που έχουν χτυπηθεί πιο έντονα από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις που στηρίζουν τις δομές αυτές.
Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Με τη δημιουργία και τη λειτουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου κοινωνικών δομών, αποδεικνύουμε στην πράξη την προτεραιότητα που δίνουμε στις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας. Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας σε συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς της πόλης, σε συνεργασία με την Εκκλησία και τον ιδιωτικό τομέα, πάντα με αξιοπρέπεια και στοχευμένες δράσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ