Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Με επιτυχία ξεκίνησαν οι συναντήσεις πολιτών με τους συνεργάτες του ΙΝΕ της Γ.Σ.Ε.Ε.

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των πολιτών του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ολοκληρώθηκαν οι εξατομικευμένες συναντήσεις με τους νομικούς συνεργάτες του ΙΝΕ της Γ.Σ.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο.

Κατά τη διάρκεια των ατομικών αυτών συναντήσεων οι πολίτες του Δήμου δέχθηκαν δωρεάν συμβουλές σε εργασιακά και συνταξιοδοτικά ζητήματα που τους απασχολούσαν, όπως τρόποι διεκδίκησης δεδουλευμένων, δικαιώματα αδειών, συνταξιοδοτικά δικαιώματα, προϋποθέσεις για συντάξεις αναπηρίας, κ.α.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και προκειμένου να μπορέσουν να ωφεληθούν περισσότεροι πολίτες μέσω των εξατομικευμένων συναντήσεων, πρόκειται να επαναλάβει σε εύλογο χρονικό διάστημα τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Έτσι, καλεί τους ενδιαφερόμενους να κλείσουν ραντεβού σε χώρο του Δήμου με τους νομικούς συνεργάτες της Γ.Σ.Ε.Ε. δηλώνοντας συμμετοχή στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, στα τηλέφωνα: 210 9422927, 210 9418655, 210 3462125 και 210 3426414.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ