Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: “Ανοίγουν ξανά” οι «Σινέ Κήπος» και «Σινέ Νέα Μασκώτ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου θα λειτουργήσει από την Πέμπτη 4 Ιουνίου τους δύο ιστορικούς κινηματογράφους το «Σινέ Κήπος» και το «Σινέ Μασκώτ».

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στο ενήλικο κοινό και περιλαμβάνει τις καλύτερες ταινίες του χειμώνα αλλά και ταινίες πρώτης προβολής και επανεκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού και θα προβληθεί στους κινηματογράφους, «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμορφώσεως – Ταξιάρχη Παπαντώνη) και «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων).

Οι πρώτες πέντε ταινίες που θα  προβληθούν αποτελούν ταινίες που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν τους προηγούμενους μήνες όπως είναι: «Ευτυχία», «Παράσιτα», «Jojo», «Η μπαλάντα του Τζούελ», «Κατηγορώ», «Πινόκιο», «Onward (φεύγουμε)».

Τιμές Εισιτηρίων:  Γενική είσοδος : Δευτέρα.- Τετάρτη  4 €, Πέμπτη- Κυριακή 6 €,

Παιδιά έως 12 ετών 4€ (με εξαίρεση παιδικές ταινίες Α΄ προβολής που θα είναι 6€).

Φοιτητές-τριες τριτοβάθμιας δημόσιας εκπαίδευσης: 4€ με την επίδειξη φοιτητικής  ταυτότητας. ΚΑΠΗ – άνεργοι – ΑΜΕΑ (μόνο δημότες ή κάτοικοι) 4 € με την επίδειξη  πολιτιστικής κάρτας που εκδίδεται από το Δήμο  με βάση κοινωνικά κριτήρια.

Οι θεατές μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις ώρες των προβολών είτε από τα τηλέφωνα των κινηματογράφων, Σινέ Κήπος: 210 4810790 και Νέα Μασκώτ: 210 3459531, είτε από τις ιστοσελίδες του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης: www.dimosmoschatou-tavrou.gr και www.kedmt.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ