Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ανοιχτοί έως και την Παρασκευή 28/1 οι θερμαινόμενοι χώροι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου αντιμετώπισε αποτελεσματικά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Το δίκτυο των δρόμων Μοσχάτου και Ταύρου παρέμεινε ανοιχτό, σε όλη τη διάρκεια των φαινομένων, ενώ μεμονωμένα προβλήματα με λίγες πτώσεις δέντρων αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Οι Υπηρεσίες του Δήμου συνεχίζουν να εργάζονται για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Με απόφαση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, παρατείνεται έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου η 24ωρη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων του Δήμου για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από το ψύχος. Οι χώροι που λειτουργούν είναι οι εξής:

 

  • Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού), 24ωρη λειτουργία
  • π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς & Επταλόφου), 24ωρη λειτουργία

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου και τις θερμές ευχαριστίες μου προς εκείνους τους εργαζόμενους του Δήμου μας που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται νυχθημερόν στους δρόμους για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων. Επίσης, ευχαριστώ τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους και τους όλους συνεργάτες μου για την ουσιαστική συμβολή τους στο συντονισμό και την υλοποίηση όλων των ενεργειών. Με την έγκαιρη προετοιμασία μας, που ξεκίνησε αρκετές ημέρες πριν την κακοκαιρία, περιορίσαμε στο ελάχιστο τα προβλήματα στην πόλη μας και αντιμετωπίσαμε άμεσα όσα προέκυψαν. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ