Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

«Φρεσκάρισμα» στην ομάδα διοίκησης του Μιλτιάδη Καρπέτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας όρισε από 1/1/2018 τους τρεις νέους αντιδημάρχους μετά τη παραίτηση των προηγούμενων, στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον εναλλαγής προσώπων στις θέσεις διοίκησης του Δήμου.
Ειδικότερα στη θέση της Αντιδημάρχου Μαρίας Λυμπέρη στο Τμήμα Προγραμματισμού-Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων του Δήμου ορίστηκε νέος Αντιδήμαρχος ο Γιαννάκης Μανανάς, στην θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Ευάγγελου Χειμώνα ορίστηκε νέος Αντιδήμαρχος ο Κώστας Κολοβός και στη θέση του Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ευάγγελου Γαρούφου ορίστηκε νέος Αντιδήμαρχος ο Γιώργος Χρονόπουλος.
Είναι αξιοσημείωτο ότι η γνώση και η εμπειρία του προηγούμενου διαστήματος στη θέση αντιδημάρχου αξιοποιήθηκαν καθώς ο Δήμαρχος όρισε α) την πρώην Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού –Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων Μαρία Λυμπέρη ως εντεταλμένη σύμβουλο στο ίδιο Τμήμα με αρμοδιότητα και ευθύνη τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την προώθηση των έργων υποδομής και ανάπτυξης, την παρακολούθηση της εκτέλεσης και υλοποίησης τεχνικών έργων υποδομής και ανάπτυξης, την προώθηση της έγκρισης του Γ.Π.Σ. και των πράξεων εφαρμογής, την υλοποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου, την ανάπτυξη των δικτύων (ηλεκτρικού, ύδρευσης, αποχέτευσης κλπ) και την ενίσχυση των προσπαθειών για την ίδρυση του Νέου Δημοτικού Κοιμητηρίου και β) τον πρώην Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Χειμώνα ως εντεταλμένο σύμβουλο για την αναδιοργάνωση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του υπάρχοντος Δημοτικού Κοιμητηρίου, για την εφαρμογή του Κανονισμού του και τη συνδρομή στην προσπάθεια για την ίδρυση νέου.
Ο νέος αντιδήμαρχος Γιαννάκης Μανανάς τοπογράφος μηχανικός και η πρώην αντιδήμαρχος Μαρία Λυμπέρη, δικηγόρος, φαίνεται ότι αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο, συνεχίζοντας με αισιοδοξία και δύναμη συνεργασίας τη μέχρι σήμερα επιτυχή πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ