Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Το ΕΕΑ στις αγορές των Δήμων Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης – Πεύκης – Διανομή υγειονομικού υλικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει εμπράκτως την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου και στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων, που τον τελευταίο χρόνο έχουν πληγεί από την πανδημία και τα αλλεπάλληλα lockdown.

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκονται στο πλευρό καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών, διανέμοντας μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.

Η αρχή της πρωτοβουλίας έγινε από το κέντρο της Αθήνας, τη Δευτέρα 5 Απριλίου, και συνεχίζεται σε όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Αύριο Παρασκευή 9 Απριλίου στις 10 το πρωί, μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α., εκπρόσωποι του Δήμου Μεταμόρφωσης και της Περιφέρειας Αττικής θα επισκεφθούν καταστήματα της τοπικής αγοράς, με σημείο συνάντησης το Δημαρχείο (Ι.Ράλλη και Δημαρχείου 1)

Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, η δράση θα συνεχιστεί στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπου πάλι η διανομή θα ξεκινήσει από Δημαρχείο (Ελευθερίου Βενιζέλου 15Α & Ρήγα Φεραίου 9, Πεύκη).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ