Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Τοπικό Ιατρείο Μεταμόρφωσης: Σε ετοιμότητα για τη λειτουργία του ως εμβολιαστικό κέντρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου, κ. Πάνου Λουσίδη, και υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, με τον Διοικητή του Κέντρου Υγείας Ν. Φιλαδέλφειας, κ. Μιχάλη Καλοειδά, και την Διευθύντρια της Τοπικής Μονάδας Υγείας Μεταμόρφωσης, κα Παναγιώτα Καμινέλη.

Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ετοιμότητα του Τοπικού Ιατρείου ενόψει της
έναρξης της λειτουργίας του ως εμβολιαστικό κέντρο και το αν θα επηρεαστούν οι
παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σαραούδας δήλωσε: «Ήταν μια πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση, όπου ενημερώθηκα πλήρως για το αν είναι όλα έτοιμα για την επικείμενη έναρξη των εμβολιασμών και για την συνολική λειτουργία του Τοπικού Ιατρείου Μεταμόρφωσης κατά τη διάρκειά τους. Μια προετοιμασία στην οποία συμμετείχε και ο Δήμος μας.

Μετέφερα την ανησυχία αρκετών συμπολιτών μου για τα ιατρικά τους ραντεβού και τη συνταγογράφηση, όπου έλαβα τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα, παρά τον αυξημένο όγκο εργασίας λόγω των εμβολιασμών.

Ένα καλό νέο, το οποίο οφείλεται αφενός στην πρόσφατη στελεχιακή ενίσχυση του Τοπικού Ιατρείου και αφετέρου στην ευσυνειδησία όλου του προσωπικού του, διοικητικού, νοσηλευτικού και ιατρικού, για την οποία τους αξίζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους μας, ο ορισμός του Τοπικού Ιατρείου σε εμβολιαστικό
κέντρο αποτελεί την εκπλήρωση ενός πάγιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας και μια μεγάλη επιτυχία για όλη τη Μεταμόρφωση, τη στιγμή μάλιστα που δεν θα επηρεαστεί δραστικά η καθημερινή λειτουργία του.

Για ραντεβού οι πολίτες μπορούν να αποταθούν στα γνωστά πενταψήφια νούμερα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενώ για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να τηλεφωνήσουν και στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας, στο 213 20 12 990».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ