Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Συνάντηση Πατούλη – Σαραούδα για τα δρομολογούμενα έργα στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης,  Στράτο Σαραούδας.

Κατά τη σύσκεψη διαπιστώθηκε η σημαντική πρόοδος που έχει επιτελεστεί όσον αφορά την υλοποίηση έργων στο Δήμο με τη στήριξη της Περιφέρειας, ενώ συζητήθηκαν διεξοδικά νέα -προς ένταξη- έργα, όπως η ενεργειακή αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων της Μεταμόρφωσης.
Παράλληλα τονίστηκε η ανάγκη τοποθέτησης ηχοπετασμάτων στη Νέα Ζωή και η επιτάχυνση της διαδικασίας για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στο Σκεπαστό της Αττικής Οδού. Έργα στα οποία εκπονήθηκαν ήδη οι σχετικές μελέτες και για τα οποία ο κ. Πατούλης εκδήλωσε τη στήριξή του για την υλοποίησή τους.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Αττικής, σε δήλωσή του, ανέφερε:
«Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση εργασίας, όπου ο Δήμος Μεταμόρφωσης ήρθε και πάλι με ώριμες μελέτες, κάτι το οποίο με ικανοποιεί. Στηρίζουμε τόσο ως Περιφέρεια, όσο και προσωπικά τη Μεταμόρφωση και υποστηρίζουμε αυτή τη σοβαρή και συγκροτημένη προσπάθεια που γίνεται. Μια προσπάθεια η οποία ήδη ανταμείβεται με την εκκίνηση των πρώτων έργων. Άλλωστε ήμουν Δήμαρχος σε όμορη περιοχή και ξέρω καλά τόσο τη σημασία, όσο και τις ανάγκες της Μεταμόρφωσης και πραγματικά χαίρομαι που ο Στράτος Σαραούδας καταβάλλει τέτοιο αγώνα».
Από την πλευρά του ο κ. Σαραούδας ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για την στήριξη της Μεταμόρφωσης σε κάθε περίπτωση που βρέθηκε σε ανάγκη ή διεκδίκησε, καθώς και τη χρηματοδότηση τόσων σημαντικών έργων. «Όταν υπάρχει γνώση και βούληση, υπάρχουν και λύσεις», πρόσθεσε εμφατικά ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ