Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνάντηση με επίκεντρο την ασφάλεια στους δρόμους της Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα, με τον Διοικητή του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο.

Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν αρκετά και σημαντικά θέματα, όπως η τροχονομική αστυνόμευση και οι κυκλοφοριακές ανάγκες, με έμφαση στα σημεία της πόλης που χρήζουν παρέμβασης για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Συζήτηση έγινε και για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), όπου ο Διοικητής ενημερώθηκε για όλες τις αλλαγές και συμμετείχε γόνιμα με τις προτάσεις της υπηρεσίας του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος και της Τεχνικής Υπηρεσίας, Στέλιος Σαριδάκης και Γιάννης Μπάλτας αντίστοιχα, όπως επίσης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης, Βασίλης Κορκολής.

Ο κ. Σαραούδας δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή σύσκεψη με τον Διοικητή του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, έναν εξαίρετο αξιωματικό, ήταν γόνιμη. Μια συνάντηση από την οποία επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία μας, με την οποία ελπίζουμε να συμβάλλουμε ως Δήμος στο να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και τα προβλήματα της Μεταμόρφωσης. Μια συνάντηση η οποία πρόκειται σύντομα να επαναληφθεί, καθώς δεν υπάρχει καλύτερος γνώστης των κυκλοφοριακών συνθηκών της πόλης μας από την ίδια την Τροχαία».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ