Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στην ΚΤΥΠ το “μπαλόνι” της Μεταμόρφωσης – Αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την τοποθέτησή του στο νέο Λύκειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμα επεισόδιο στο γνωστό σίριαλ της τοποθέτησης του μπαλονιού – κλειστού γυμναστηρίου, είχαμε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης της Μεταμόρφωσης.

Αυτή τη φορά η δημοτική αρχή έμοιαζε να έχει καλύψει όλες τις “τρύπες” από όπου θα μπορούσε να βρει δίοδο η αντιπολίτευση για να “ξεφουσκώσει” το μπαλόνι και να καθυστερήσει για ακόμα μία φορά την απόφαση για την τοποθέτησή του. Όμως δεν είχε κλείσει τελικά όλες τις τρύπες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας ρωτήθηκαν οι σύλλογοι και όσοι είναι κοντά στο 2ο Λύκειο που ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες και τάχθηκαν υπέρ στην κατασκευή εκεί του νέου κλειστού γυμναστηρίου με την μορφή του αερομεταφερόμενου θόλου. Επίσης, ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως επειδή ο χώρος ανήκει στην ΚΤΥΠ ενημέρωσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και πήρε και από εκεί τη θετική απάντηση για να προχωρήσει η εγκατάσταση του μπαλονιού.

Στη συνέχεια όμως τονίστηκε από την αντιπολίτευση ότι στην εισήγηση που ετοίμασαν οι υπηρεσίες του δήμου αναφέρεται χαρακτηριστικά πως για να προχωρήσει η εγκατάσταση του μπαλονιού θα πρέπει να πάρει θετική απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤΥΠ. Ο δήμαρχος απάντησε πως για να πάρει απόφαση το ΔΣ της ΚΤΥΠ πρέπει να του στείλει ο δήμος ότι έχει αποφασίσει να τοποθετηθεί στο 2ο Λύκειο το μπαλόνι και μετά να το εγκρίνουν από την ΚΤΥΠ.

Η αντιπολίτευση επέμεινε πως δεν μπορεί να παρθεί κάποια απόφαση χωρίς το ΔΣ της ΚΤΥΠ και μετά από διεξοδική συζήτηση βρέθηκε η χρυσή τομή. Αυτή ήταν να εξουσιοδοτηθεί ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης να καταθέσει στο ΔΣ της ΚΤΥΠ την πρόταση του δημοτικού συμβουλίου για την τοποθέτηση του μπαλονιού στο νέο Λύκειο της πόλης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ