Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Παροχή βεβαίωσης αδυναμίας μετακίνησης από τους Δήμους Μεταμόρφωσης και Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι εργαζόμενοι δημότες/ κάτοικοι του Δήμου Μεταμόρφωσης, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μεταβούν στην εργασία τους εξαιτίας της αδυναμίας μετακίνησής τους λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, μπορούν να κατεβάσουν τη σχετική βεβαίωση από την ιστοσελίδα του Δήμου.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη βεβαίωση καλύπτει τις ανάγκες σας (πχ εργοδότη) σε συνδυασμό με κάποιο έγγραφο που δείχνει τον τόπο κατοικίας σας.

Η σχετική βεβαίωση καλύπτει το διάστημα 24/1 – 26/1. Σε περίπτωση μεγαλύτερης διάρκειας των δυσμενών καιρικών συνθηκών θα “ανέβει” καινούριο έντυπο το οποίο θα μπορέσουν οι δημότες / κάτοικοι του Δήμου Μεταμόρφωσης να “κατεβάσουν” με τον ίδιο τρόπο. Θα υπάρξει ενημέρωση.

Για όσους δεν διαθέτουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, υπάρχουν ήδη διαθέσιμες έντυπες βεβαιώσεις στην είσοδο του Δημαρχείου.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει τους πολίτες που χρειάζονται βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης λόγω καιρικών συνθηκών ότι μπορούν να στέλνουν τις αιτήσεις στο email [email protected] αναφέροντας ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αριθ. Δελτίου Ταυτότητας, διεύθυνση και Δημοτική Κοινότητα κατοικίας.

Οι πολίτες θα λάβουν τη  βεβαίωση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (e-mail) που θα επισυνάψουν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ