Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί τα γυρίσματα του Masterchef στο δημαρχείο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι παίκτες έχουν αποστολή να μαγειρέψουν για τους εργαζόμενους, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τον δήμαρχο

 

Μία ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή στο δημαρχείο της Μεταμόρφωσης, καθώς από (πολύ) νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της επιτυχημένης εκπομπής MasterChef. Ο Παντελής, ο Χρήστος, ο Πανούλης, η Ασημίνα, ο Ζαχίρ και οι υπόλοιποι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής έχουν ως αποστολή να μαγειρέψουν για τους εργαζόμενους στο δημαρχείο της Μεταμόρφωσης, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης και τον δήμαρχο, κ. Μιλτιάδη Καρπέτα.
Όπως είναι λογικό ως «μαγνήτες» λειτούργησαν για τους εργαζόμενους οι τρεις κριτές του μαγειρικού σόου κ.κ. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι εργαζόμενες – ανεξαρτήτου ηλικίας – που πλησίασαν τους τρεις διάσημους σεφ προκειμένου να τους λύσουν μαγειρικές απορίες. Οι τρεις κριτές ήταν πολύ ευγενικοί και με διάθεση για χιούμορ και κέρδισαν αμέσως τη συμπάθεια των υπαλλήλων του δήμου.
Ως γνωστόν το κόνσεπτ των εξωτερικών αποστολών της εκπομπής επιβάλει να χωριστούν οι παίκτες σε δύο ομάδες: Τους Κόκκινους και τους Μπλε. Αυτές οι δύο ομάδες μαγειρεύουν και στη συνέχεια αυτοί που δοκιμάζουν το μενού ψηφίζουν όποια τους άρεσε περισσότερο. Όπως ήδη αναφέραμε σε αυτήν την αποστολή τις δύο ομάδες κρίνουν οι εργαζόμενοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο δήμαρχος της πόλης.

Εμείς βρεθήκαμε στα γυρίσματα και καταφέραμε να συνομιλήσουμε με όλους τους υποψηφίους δημάρχους Μεταμόρφωσης, οι οποίοι όπως είναι λογικό έκριναν πως η συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή τους ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Μ. Καρπέτας
Ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας μας δήλωσε: «Ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους μας στο δημαρχείο. Εγώ είπα στους εργαζόμενους να σεβαστούν τον κόπο των παικτών και να μην ξεχνούν πως πληρώνονται από το υστέρημα της κοινωνίας.»
Σε ερώτηση για το αν του άρεσε περισσότερο το φαγητό που έφτιαξε η Μπλε ή Κόκκινη ομάδα μας είπε: «Σίγουρα είμαι με τους Μπλε. Παλιά ήμουν με τους Πράσινους αλλά τώρα με εκφράζουν οι Μπλε. Θα πρέπει βέβαια να εκφράσω τον σεβασμό μου για τη συνέπεια που δείχνουν οι Κόκκινοι.»

Σ. Σαραούδας
Ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Στράτος Σαραούδας, σχολίασε: «Αν και ούτε για αυτήν την εκδήλωση ο δήμος έκανε κάποια μελέτη εμείς όπως πάντα είμαστε εδώ και καταθέτουμε τις προτάσεις μας που δικαιώνονται με την πάροδο του χρόνου.»
Για το ποιο μενού προτίμησε ο κ. Σαραούδας απάντησε: «Ήμουν και είμαι με τους Μπλε. Όχι σαν κάποιους άλλους. Βέβαια, έχω και φίλους Πράσινους, και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους. Τους έχω βάλει και στο ψηφοδέλτιό μου.»

Β. Καραβάκος
Ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Καραβάκος τόνισε: «Καλό θα ήταν να είχε υπάρξει διαβούλευση με την τοπική κοινωνία πριν παρθεί η απόφαση για τη συμμετοχή του δήμου μας σε ένα ριάλιτι ιδιωτικού σταθμού. Πιστεύουμε πως θα έπρεπε το γύρισμα της εκπομπής να γίνει στο οικόπεδο του ΟΣΚ γιατί εκεί μετά από τις ενέργειές μας – θέλω να το επαναλάβω – μετά από ενέργειές μας θα κατασκευαστεί το νέο Λύκειο».¨
Στο δίλημμα Μπλε ή Κόκκινοι ο κ. Καραβάκος ήταν ξεκάθαρος: «Οι παλ αποχρώσεις του κόκκινου ήταν πάντα στα γούστα μου.»

Π. Μακρίδης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Μακρίδης μας τόνισε: «Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο τιμόνι του δήμου, μπορούν να βελτιωθούν οι όροι ζωής του λαού. Με ισχυρό το ΚΚΕ ο λαός μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά, να δυναμώσει η φωνή των εργαζομένων, να μπουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική.»
Για προφανείς λόγους δεν ρωτήσαμε αν είναι με τους Μπλε ή τους Κόκκινους.

Σ. Νάνος
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Νάνος, δήλωσε: «Θα μπορούσε ο δήμος να έχει διεκδικήσει ένα πρόγραμμα που μόλις «άνοιξε» ώστε να ανταποκρινόταν καλύτερα στις υποχρεώσεις του. Βέβαια, πώς να το κάνει αυτό αφού δεν έχει προχωρήσει στην εκπόνηση Επιχειρησιακού Προγράμματος.»
Στην κλασσική ερώτηση για το αν προτίμησε τους Μπε ή τους Κόκκινους απάντησε: «Φυσικά τους Μπλε. Όμως και η συνεργασία με τους Πράσινους κάτι θα προσφέρει.»

Δ. Πεπαρίδης
Ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Δημήτρης Πεπαρίδης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποχώρηση από το παιχνίδι της Άλκηστις, της παίκτριας που έχει χαρακτηριστεί ως ο «θηλυκός Πολάκης του Μάστερ Σεφ».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ