Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Νέο κλειστό γυμναστήριο δημιουργείται στο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μία πολύ σημαντική είδηση για την αθλητική κοινότητα της Μεταμόρφωσης ξεκίνησε η πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, καθώς όπως ενημέρωσε το Σώμα ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων, κ. Δημήτρης Τσίκνας, γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις ώστε μέσα στο 2021 η πόλη να έχει αποκτήσει και τρίτο κλειστό γυμναστήριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσίκνας ανακοίνωσε ότι η διοίκηση το προηγούμενο διάστημα προχώρησε μεθοδικά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να πάρει την απαιτούμενη άδεια από την ΚΤΥΠ και να ξεκινήσει να κατασκευάζει το κλειστό γυμναστήριο στον
προαύλιο χώρο του 4ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Τσίκνας ανέφερε: “Ο Δήμος μας υστερεί σε αθλητικούς χώρους και από την πρώτη στιγμή ως νέα δημοτική αρχή κάνουμε μία προσπάθεια για την δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών. Σε αυτό το πλαίσιο προχωρήσαμε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δημιουργήσουμε ένα κλειστό γυμναστήριο στο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου. Απευθυνθήκαμε στην ΚΤΥΠ που είναι υπεύθυνη για τον χώρο και μας απάντησε ότι συναινεί για να προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, βάσει του νόμου, για την κατασκευή του αεροφερόμενου συστήματος κάλυψης γηπέδου στον αύλειο χώρο του 4ου Γυμνασίου με ευθύνη και δαπάνες του Δήμου Μεταμόρφωσης.”

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχει ήδη κάνει την αρχική μελέτη για την δημιουργία του γηπέδου και στόχος είναι μέσα στην επόμενη χρονιά οι δημότες και οι σύλλογοι της Μεταμόρφωσης να έχουν στη διάθεσή τους έναν ακόμη στεγασμένο αθλητικό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ