Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μεταμόρφωση: Τροχαίο ατύχημα έξω από τον Προαστιακό

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το βράδυ έξω από τον Προαστιακό της Μεταμόρφωσης, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 23:00 ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ένα αγόρι και μια κοπέλα. Τα παιδιά τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.

Το γεγονός πυροδότησε τις αντιδράσεις μερίδας των κατοίκων που κάνουν λόγο για ελλειπή φωτισμό στο σημείο και στα πέριξ αυτού.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Στράτος Σαραούδας μίλησε στο syneidisi.com για το συμβάν, ευχόμενος γρήγορα περαστικά στα δύο παιδιά και ενημερώνοντας για τις πιέσεις που ασκεί ο δήμος Μεταμόρφωσης προς την Περιφέρεια Αττικής, της οποίας και είναι αρμοδιότητα ο συγκεκριμένος δρόμος.

 

Όπως ανέφερε, παρά το γεγονός ότι ο δρόμος ανήκει στην Περιφέρεια, ο Δήμος συνεχώς προσπαθεί να αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα που δημιουργούνται, καθώς είναι προφανές πως πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο. Ο δήμος αλλάζει τον φωτισμό όποτε χρειάζεται, ενώ πρόσφατα ανανέωσε και τις διαγραμμίσεις που είχε κάνει η Περιφέρεια.

Τέλος, ο κ. Σαραούδας πρόσθεσε πως πως η δημοτική αρχή πιέζει την Περιφέρεια να προχωρήσει και στην διάνοιξη που απαιτείται στο πλάι από τον Προαστιακό στη Μεταμόρφωση και για την δημιουργία χώρου στάθμευσης αλλά ακόμη ασκεί πιέσεις ώστε να βρεθεί άμεσα η ασφαλέστερη λύση για τους διαβάτες.

 

 

[Πηγή: Social media]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ