Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Μεταμόρφωση: Νέος επικεφαλής στη “Νέα Πορεία” ο Γιώργος Χρονόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Τι δήλωσε σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Χ-τύπο

Ο κ. Γιώργος Χρονόπουλος είναι ο διάδοχος του κ. Μιλτιάδη Καρπέτα στην ηγεσία της Νέας Πορείας, μετά τις “εσωκομματικές” εκλογές που πραγματοποίησε η παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος επελέγη να οδηγήσει την παράταξη που είχε την διοίκηση του δήμου Μεταμόρφωσης της δύο προηγούμενες δημοτικές περιόδους στις επόμενες εκλογές.

Όσον αφορά στα της διαδικασίας. Το εκλογικό Σώμα αποτελείτο από τους 16 δημοτικούς συμβούλους που είχε εκλέξει η παράταξη στις εκλογές του 2014. Αρχικά έθεσαν υποψηφιότητα οι κ.κ. Κώστας Κολοβός, Θοδωρής Σφυρής και Γιώργος Χρονόπουλος. Όταν έφτασε η ώρα της κάλπης παρέμειναν οι υποψηφιότητες του κ. Σφυρή και του κ. Χρονόπουλου, καθώς ο κ. Κολοβός αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διαδικασία. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε επικράτησε με 9 – 7 ο κ. Χρονόπουλος και θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Πορείας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Γ. Χρονόπουλος: “Θα πάμε όλοι μαζί”

Ο Χ-τύπος επικοινώνησε με τον νέο επικεφαλής της Νέας Πορείας, κ. Γιώργο Χρονόπουλο προκειμένου να μας μεταφέρει τις πρώτες του σκέψεις μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Χαρακτηριστικά ο κ. Χρονόπουλος μας δήλωσε: “Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε ενωτικό κλίμα και είναι κοινή απόφαση να πάμε όλοι μαζί.” Σε ερώτησή μας για το πως θα πορευθεί ο κ. Χρονόπουλος μας είπε “είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις και συνεργασίες. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και θα πορευτούμε ενωτικά”.

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ