Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Μεταμόρφωση: Με επιτυχία διεξήχθη η δράση προληπτικού ελέγχου για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αρμόδια Διεύθυνση Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργάνωσε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου δράση δωρεάν προληπτικού ελέγχου για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Μια δράση η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς δεκάδες συμπολίτες μας προσήλθαν για να εξετασθούν, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τις προληπτικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από το ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, την πρόληψη και την αντιμετώπισή του. Αναλυτικά εξετάστηκαν 40 άτομα υπό την ιατρική επίβλεψη του κ. Παναγιώτη Λουσίδη καρδιολόγου και Αντιδημάρχου Προαγωγής & Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

 

 

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διοργανώσαμε στην πόλη μας τη δράση εξέτασης του ανευρύσματος της κοιλιακής αορτής, ως συνέχεια πρωτοβουλιών που αφορούν στην υγεία και την πρόληψη. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που και αυτή η δράση προληπτικού ελέγχου σημείωσε τέτοια αποδοχή και επιτυχία, με σαράντα συμπολίτες μας να έρχονται για να εξεταστούν, μια ανταπόκριση που μας δίνει δύναμη να κάνουμε ακόμη περισσότερες προληπτικές δράσεις στο μέλλον».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ