Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

“Μήδεια”: Στις επάλξεις βρίσκεται από το βράδυ ο Δήμος Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Επί ποδός βρίσκεται από το βράδυ ο Δήμος Μεταμόρφωσηςκαι η αρμόδια Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, λόγω της αυξανόμενης έντασης της κακοκαιρίας.

 

Δρόμοι καθαρίζονται και ρίχνεται αλάτι, ενώ υπάρχει ανταπόκριση στις κλήσεις κατοίκων.

 

Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης να αποφεύγουν τις μετακινήσεις, μέχρι τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας (π.χ. αντιολισθητικές αλυσίδες).

 

Υπενθυμίζεται ότι διατίθεται μέχρι και την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, ανοιχτός θερμαινόμενος χώρος στο Α’ ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης (Βάρναλη 34), όπου τηρούνται όλες οι προληπτικές οδηγίες που ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

 

Παράλληλα στην έδρα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος (Δεληγιάννη 28, τηλ.: 210- 2812081) μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται αλάτι για τις ανάγκες τους (ώρες: 7.00 το πρωί- 17.00 το απόγευμα).

 

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης και η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου για τυχόν πρόσθετες δράσεις.

 

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Μεταμόρφωσης ενημερώνει τους πολίτες ότι μπορούν να καλούν στο:

 

100 Αστυνομία

199 Πυροσβεστικό Σώμα

166 ΕΚΑΒ

 

ή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεταμόρφωσης, Στέλιο Σαριδάκη (6956-336-390).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ