Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης: Αυξάνεται η ταλαιπωρία, αργεί η επισκευή [Ρεπορτάζ]

Δημοσιεύθηκε

στις

Έντονες οι διαμαρτυρίες λουομένων και συλλόγων

Εκτός χρονοδιαγράμματος βρίσκονται οι εργασίες στο Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης παρατείνοντας έτσι και την ταλαιπωρία των λουόμενων, των συλλόγων, των αθλητών και των γονιών που αναγκάζονται να πηγαινοφέρνουν τα παιδιά σε κολυμβητήρια άλλων δήμων. Μάλιστα, τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας κάποιον γονιών, που δεχτήκαμε τις προηγούμενες ημέρες, ήταν και η αφορμή για αυτό το ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι οι εργασίες ξεκίνησαν στις 11 Απριλίου 2022, καθώς το Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης από πλευράς οικοδομικών εργασιών έχρηζε γενικώς επισκευής ανακαίνισης και συντήρησης του κτιρίου καθότι παρουσίαζε έντονα προβλήματα διαρροής υδάτων στο υπόγειο, που είχαν προκαλέσει προβλήματα διαβρώσεων σε διάφορα σημεία του φέροντος οργανισμού.

Σε ερώτηση της εφημερίδας μας, κατά την έναρξη των εργασιών, προς τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης, κ. Στράτο Σαραούδα για το χρόνο ολοκλήρωσης των έργων μας ενημέρωσε ότι το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης προβλέπει ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε τέσσερις μήνες αν όμως χρειαστεί μπορεί να δοθεί και ένας μήνας παράταση. Αυτό σήμαινε πως το αργότερο στις αρχές του Σεπτέμβρη έπρεπε να έχει παραδοθεί το κολυμβητήριο προς χρήση, κάτι που βέβαια δεν έγινε.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με το Δήμο Μεταμόρφωσης μας απάντησαν ότι το κολυμβητήριο αναμένεται να είναι έτοιμο στις αρχές Νοεμβρίου.
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις του θέματος θα σας ενημερώνουμε άμεσα για ό,τι νεότερο.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ