Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Η “Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη” για τη δημιουργία ΣΜΑ άλλου Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ενδεχόμενο δημιουργίας ΣΜΑ άλλου Δήμου στη Μεταμόρφωση σχολιάζει με ανακοίνωσή της η παράταξη “Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη”.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής σχετικά με το θέμα:

“Με λύπη μας ενημερωθήκαμε ότι στην πόλη μας συζητείται να γίνει ένας ακόμη χώρος μεταφόρτωσης απορριμμάτων από τον Δήμο Αμαρουσίου μετά τον υπάρχοντα του Δήμου Νέου Ηρακλείου που δεν θέλουν να μολύνουν τις πόλεις και τους κατοίκους τους και προτιμούν την εύκολη λύση της της μετάθεσης του βάρους σε άλλη πόλη.

Η Παράταξη μας είναι αντίθετη σε μια τέτοια ενέργεια που θα επιβαρύνει περισσότερο περιβαλλοντικά την Μεταμόρφωση που ακόμα δεν έχει δώσει λύση στα δικά της θέματα σχετικά με το περιβάλλον όπως είναι το κέντρο λυμάτων ο Κηφισός το ΒΙΟΠΑ.

Καλούμε σε συστράτευση την Δημοτική τις λοιπές δημοτικές παρατάξεις και τους συλλόγους σε μια δυναμική αντίδραση όπως κάναμε με την προσπάθεια τοποθέτησής διοδίων ώστε να σταματήσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας χώρου μεταφόρτωσης και να ζητήσουμε την απομάκρυνση και του ήδη χώρου από τον όμορο δήμο του Νέου Ηρακλείου.

Η Μεταμόρφωση Πράσινη πόλη σε συνεργασία με την περιφερειακή της παράταξη Οικολογική συμμαχία για την Αττική θα καταθέσει επερώτηση στην Περιφερειακή αρχή για τα συγκεκριμένα θέματα.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ