Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα εποχή για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Μεταμόρφωσης – Εγκαινιάστηκε ανανεωμένη [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη προσέλευση κοινού και σε ένα ιδιαιτέρως ευχάριστο κλίμα εγκαινιάστηκε η ανανεωμένη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Μεταμόρφωσης, το απόγευμα της 15ης Φεβρουαρίου 2020.

Παρουσία των δημοτικών αρχών, αλλά και πλήθους δημοτών – φίλων του βιβλίου, η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό του νέου ανακαινισμένου χώρου της Βιβλιοθήκης, στη συμβολή των οδών Γκινοσάτη και Νίκου Πλαστήρα, από τον π. Σωτήριο.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Στράτος Σαραούδας, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο μεγαλύτερο, αναβαθμισμένο και πιο φιλικό. Έναν χώρο με περισσότερες δυνατότητες για εκπαιδευτικά προγράμματα και ενημερωτικές δράσεις, με τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους τόμους και αναγνώστες.

Με εξειδικευμένα και ικανά στελέχη. Και δεν μένουμε εδώ. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ήδη μελετούμε και προχωρούμε στη δημιουργία παιδικής γωνιάς και χώρου Η/Υ, στην ολοένα και μεγαλύτερη ενίσχυση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και την προσέλκυση ολοένα και περισσότερων αναγνωστών”.

Ακολούθησε βράβευση και απόδοση τιμητικής πλακέτας στον κ. Θάνο Ψυχογιό για τη συνεισφορά των εκδόσεών του στο περιεχόμενο της Βιβλιοθήκης, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Μεταμόρφωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ