Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δ. Σκοπελίτη για Τέμπη: “Όπως το έζησα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεταμόρφωσης είχε επιβιβαστεί στο τρένο που εκτελεί τη συγκεκριμένη διαδρομή την ίδια ημέρα που συνέβη το δυστύχημα στα Τέμπη

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη απασχόλησε όπως ήταν λογικό την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της πόλης της Μεταμόρφωσης. Αρχικά, η Πρόεδρος του Σώματος, κα Δήμητρα Σκοπελίτη, αναφέρθηκε στο δυστύχημα και περιέγραψε τις ευθύνες που βαραίνουν τους αρμοδίους. Όμως το ανατριχιαστικό ήταν, όπως η ίδια αποκάλυψε, πως είχε επιβιβαστεί στο τρένο που εκτελεί τη συγκεκριμένη διαδρομή την ίδια ημέρα που συνέβη το δυστύχημα. Φυσικά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα που το αποκάλυπτε προς τους συναδέλφους της και στάθηκε στο πως οι νέοι αντιμετωπίζουν “χαλαρά” τους γονείς τους – ειδικά τις μαμάδες -, οι οποίοι ανησυχούν στα ταξίδια που κάνουν για να πάνε στις Σχολές τους.

Χαρακτηριστικά, η κα Σκοπελίτη ανέφερε: “Συνειδητοποιήσαμε πως κάθε φορά που επιβιβαζόμασταν σε αυτό το τρένο ήταν η κακιά στιγμή αλλά αυτή ήταν η χειρότερη. Γιατί το “πάμε και όπου βγει” για 57 ανθρώπους “δεν βγήκε”.”

Στη συνέχεια ζήτησε από το Σώμα να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών.

Ακολούθως, πήρε τον λόγο ο δήμαρχος εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και ζήτησε την τιμωρία όλων ων υπευθύνων και μάλιστα άμεσα. Τέλος, η Λαϊκή Συσπείρωση Μεταμόρφωσης κατέθεσε σχετικό Ψήφισμα προς το δημοτικό συμβούλιο το οποίο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς δεν το ψήφισε ο κ. Δημήτρης Πεπαρίδης, επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τη μεταμόρφωση” ενώ απείχε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, κ. Θοδωρής Σφυρής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ